понеділок, 03 вересня 2018 17:44

Матір вигнала сина для зустрічі з коханцем

Матір вигнала сина для зустрічі з коханцем
В Кропивницькому матір вигнала сина задля зустрічі із коханцем. Фото 112.ua

У Кропивницькому мати вигнала з дому свого 7-річного сина, аби зустрітися із коханцем.

"30 серпня близько 22-ї години патрульні отримали виклик про те, що в одному з дворів на вулиці Волкова знаходиться малолітня дитина без нагляду батьків. На місці події інспектори виявили 7-річного хлопчика. Патрульні з'ясували, що його матір, яка проживає на тупику Озерний, вигнала з дому, мотивуючи це тим, що до неї прийшов коханець. Хлопчику не лишалось нічого іншого як прийти переночувати до старшої сестри, яка працює в одному з ресторанів міста до півночі", - повідомила прес-служба патрульної поліції Кіровоградської області.

Матері доведеться сплатити штраф. Міська рада буде розглядати питання позбавлення батьківських прав у такої родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка побила і вигнала з дому 6- річного сина подруги

У селі Криволуки Чортківського району на Тернопільщині 37-річна жінка побила 2-річного сина. До медиків не зверталася, поки дитина через кілька днів не втратила свідомість. Дитину у вкрай важкому стані із зовнішньою гідроцефалією та синцями по всьому тілу бригада "швидкої" доправила до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні. Жінка пояснила, що побила сина, бо той плакав.

Зараз ви читаєте новину «Матір вигнала сина для зустрічі з коханцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі