вівторок, 17 липня 2018 11:46

Жінка до реанімації побила 2-річного сина

Жінка до реанімації побила 2-річного сина
37-річна жінка жорстоко побила 2-річного сина. Фото - tvoymalysh.com.ua

У селі Криволуки Чортківського району на Тернопільщині 37-річна жінка побила 2-річного сина. До медиків не зверталася, поки дитина через кілька днів не втратила свідомість.

Дитину у вкрай важкому стані із зовнішньою гідроцефалією та синцями по всьому тілу бригада "швидкої" доправила до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні. Жінка пояснила, що побила сина, бо той плакав, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"До медичного закладу з дитиною приїхав батько, матір в той час давала свідчення в поліції. Жінка розповіла, що кілька днів тому побила сина за те, що той плакав. З її слів, вдарила хлопчика двічі рукою, дитина впала на підлогу. Проте батько трохи по-іншому розповідає про події того дня. Каже, коли повернувся додому, то в хаті був крик. Дружина, тримаючи на руках наймолодшу дитину (загалом в родині п'ятеро дітей), кулаками гамселила дворічного сина. Тоді ніхто навіть не подумав викликати лікарів, аж поки через кілька днів хлопчик не втратив свідомість", - розповіли правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка тримала двох дітей на ланцюгах

Поліцейські встановлюють обставини отримання тілесних ушкоджень 2-річним хлопчиком. За фактом злісного невиконання обов'язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки, відкрили кримінальне провадження.

В одному із сіл Білопільського району на Сумщині 28-річний батько побив свою 4-річну дочку за те, що вона відмовилася вечеряти. Коли дівчинці стало зле, її поклали в ліжко, через деякий час дитина померла.

Зараз ви читаєте новину «Жінка до реанімації побила 2-річного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі