четвер, 10 жовтня 2019 16:05

Маршрутнику зі смертельного рейсу затягують обрання запобіжного заходу

Маршрутнику зі смертельного рейсу затягують обрання запобіжного заходу
У Запоріжжі зіткнулися маршрутне таксі та вантажівка. Одна жінка загинула, ще 10 людей скалічилися. Фото - zp.npu.gov.ua

Запобіжний захід водію, який напередодні врізався у фуру у Запоріжжі, а потім втік із лікарні, обиратимуть лише завтра, 11 жовтня.

Зараз із 10 постраждалих у лікарні залишається дві жінки – у них черепно-мозкові травми, переломи та ушкодження грудної клітини. Дітей серед них немає. Сьогоднішня ніч минула для медиків спокійно, але подробиці про стан здоров'я пацієнтів тут не повідомляють, посилаючись на конфіденційність інформації, повідомляє ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Утік зі зламаними кінцівками: нові подробиці смертельного зіткнення маршрутки та вантажівки

Поліцейські встановили особу загиблої жінки. Нею виявилася 69-річна місцева жителька, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

Серед постраждалих: шість жінок - дві 64-річні, 61, 45, 38, 32 роки. Двоє чоловіків 21 і 26 років. Та двоє неповнолітніх - 7 і 13 років.

Міське управління транспорту наполягатиме на розриві договору з компанією-перевізником, яка обслуговує маршрут, де сталась автотроща.

У Запоріжжі мікроавтобус із 12 пасажирами влетів у вантажівку, яка стояла на узбіччі. Одна людина загинула, ще 10 зазнали травм. Разом із пасажирами водія доправили до лікарні. Доки медики готувались оглядати його, він утік.

Зараз ви читаєте новину «Маршрутнику зі смертельного рейсу затягують обрання запобіжного заходу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі