четвер, 10 березня 2022 10:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Ліквідовано командира ворожого танкового полку: подробиці удару під Броварами
3

Фото: t.me/s/Pravda_Gerashchenko

Українські військовослужбовці завдали удару по техніці російських окупантів у Броварському районі на Київщині.

Наші воїни обстріляли колону танків. Знищили перший та останній, після чого розстрілювали й інші.

Невеликій кількості танків вдалося втекти в поля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ знищили ворожий танк разом із окупантами під Києвом

"6 полк поки що збираю, дуже багато втрат. Колона потрапила в засідку. Командир полку загинув. Щодо інших розбираюсь. Били артилерія, танки, "байрактари", я так розумію", - сказав один із окупантів у розмові з керівництвом.

Працювали 72 бригада Збройних сил України та полк "Азов".

"Під час ведення бойових дій в Броварського району Київської області зазнала значних втрат в особовому складі та техніці бальйонно-тактична група (БТГр) 6 танкового полку (Чебаркуль) 90 танкової дивізії Центрального військового округу. Зокрема, ліквідовано командира полку полковника А.Захарова. В результаті значних втрат БТГр 6 танкового полку разом з БТГр 239 танкового полку 90 танкової дивізії були змушені відступити та перейти до оборони", - додали у Головному управлінні розвідки Міноборони.

Як повідомили в "Азові", це сталося 9 березня вдень. Працювали по танковій колоні. Забрали документи окупантів із телефонами родичів.

Під час боїв поблизу Харкова ліквідували Віталія Герасимова - російського воєначальника, генерал-майора, начальника штабу і першого заступника командувача 41 армії Центрального військового округу Росії.

24 лютого Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Зараз ви читаєте новину «Ліквідовано командира ворожого танкового полку: подробиці удару під Броварами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі