пʼятниця, 04 квітня 2014 19:28

Лідера "Білого молоту" відпустили на волю

Лідера "Білого молоту" відпустили на волю
Владислав Горанін. Фото: gazeta.ua

Апеляційний суд міста Києва відпустив на волю підозрюваного в організації вбивства трьох інспекторів столичної ДАІ, координатора організації "Білий молот" Владислава Гораніна.

Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомив сам Горанін.

"Суд скасував запобіжний захід у вигляді тримання мене під вартою через нестачу доказів щодо моєї причетності до злочину", - зазначив активіст.

Він уточнив, що його відпустили навіть без підписки про невиїзд.

"Мене звільнили взагалі, оскільки у моїх діях немає складу злочину", - пояснив Горанін.

Разом з тим, громадський діяч вважає, що міліція не заспокоїться й копатиме проти нього далі.

"Не знаю, скільки буде тривати моя свобода. Мабуть, до того часу, поки вони не підроблять проти мене нові документи або не знайдуть лжесвідків", - наголосив представник "Білого молоту".

Нагадаємо, 2 березня близько 2.00 ночі на КПП, що на Броварському проспекті у Києві, невідомі застрелили з автоматичної зброї трьох інспекторів ДАІ. Після цього забрали їхню табельну зброю, повернулися у своє авто і поїхали в напрямку міста Бровари.

Згодом міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що міліція затримала по черзі трьох учасників злочину. Серед заарештованих виявився один із координаторів організації "Білий молот", яка входила свого часу до "Правого сектору", Владислав Горанін. Активісту інкримінували організацію нападу і вбивства міліціонерів.

Зараз ви читаєте новину «Лідера "Білого молоту" відпустили на волю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі