середа, 07 жовтня 2015 10:17

Легендарного "кіборга" "Рахмана" скоро звільнять з полону - СБУ

Автор: depo.ua
 

Найближчим часом з полону бойовиків очікують звільнення Андрія Гречанова - "кіборга" із позивним "Рахман".

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" розповів радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт.

"У нас є розуміння того, що потрібно зробити. Ми готові це робити. І я вас запевняю, що, звичайно ж, "Рахман" повернеться на ту територію, де діють закони, до нас, і ми його зустрінемо гідно", - поділився він.

Тандіт не повідомив подробиць переговорного процесу, однак додав, що найближчим часом громадськість дізнається про деякі події.

Як розповів президент України Петро Порошенко після переговорів у Парижі, президент РФ Володимир Путін пообіцяв вжити заходів для звільнення "кіборга" Андрія Гречанова з позивним "Рахман".

Андрій Гречанов - майор ЗСУ, начальник відділення розвідки 81-ї десантно-штурмової бригади, він брав участь у захисті Донецького аеропорту, звідки вийшов одним із останніх з численними пораненнями. У грудні 2014 року "Рахман" був нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

У середині серпня Гречанов потрапив у полон бойовиків.

Як повідомляв волонтер Олексій Мочанов, бойовики готові обміняти українського офіцера на заарештованого в зоні АТО російського майора Володимира Старкова, який вже був засуджений українським судом до 14 років в'язниці і повністю визнав свою провину.

Зараз ви читаєте новину «Легендарного "кіборга" "Рахмана" скоро звільнять з полону - СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі