вівторок, 03 липня 2018 13:24

"Кривава баня": екс-нардеп розповів моторошні подробиці загибелі сина

"Кривава баня": екс-нардеп розповів моторошні подробиці загибелі сина
У Києві мертвим знайшли місцевого бізнесмена і сина колишнього народного депутата 40-річного Дмитра Ржавського. Фото - Facebook Олександра Ржавського

Колишній депутат Верховної Ради Олександр Ржавський розповів, що у його вбитого сина Дмитра був конфлікт через гроші з одним підприємцем. Вони разом виконували роботи з реконструкції Київського зоопарку.

Ржавський-молодший був підрядником, повідомляє "КП в Україні".

За словами Олександра Ржавського, його син отримував погрози. Додав, що не вірить у самогубство сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі побили і взяли в заручники столичного бізнесмена

"Мій син не міг порізати себе сам, він з дитинства страждав гемофобією (паталогічна боязнь крові. - Gazeta.ua). Навіть коли в 35-річному віці у нього брали для аналізу кров із пальця, він непритомнів. А тут - просто кривава баня. У сина горло перерізане зліва, а він - справжнісінький лівша, не перевчений. Якби він ударив себе, рана була б справа – такий розмах природний. Крім того, судячи з обстановки на місці злочину, можна зробити висновок, що син, завдавши собі смертельної рани, ходив приміщенням, мив у бочці руки. Там кров всюди - я побачив те, чого не бачили поліцейські", - сказав він.

Бізнесмена 40-річного Дмитра Ржавського знайшли мертвим на підлозі свого виробничого складу на вул. Бориспільській в Києві. У нього були перерізані вени та горло. Знаряддя вбивства – канцелярський ніж - лежав поруч. Поліція почала розслідування вбивства, але не виключає, що це могло бути і самогубство.

Зараз ви читаєте новину «"Кривава баня": екс-нардеп розповів моторошні подробиці загибелі сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі