четвер, 02 серпня 2012 13:50

Кримський суд на 9 років посадив боксера, який коліном задушив дівчину

Кримський суд на 9 років посадив боксера, який коліном задушив дівчину
Колишній спортсмен страждав залежністю від опіоїдів. Фото: sevnews.info

Суд Київського району міста Сімферополя виніс остаточне рішення у справі про вбивство, скоєне в березні 2011 року. Обвинувачений у злочині - колишній спортсмен-боксер, 34-річний сімферополець, який задушив свою знайому, засуджений до 9 років позбавлення волі.

Тіло 26-річної дівчини було виявлено в її ж квартирі на вулиці Лермонтова в Сімферополі.

Підозрюваного у скоєнні цього тяжкого злочину співробітники міліції затримали вже наступного дня. В ході опитування мешканців будинку знайшлися свідки, які бачили, як молодий чоловік виходив з квартири загиблої. За висновком судово-медичної експертизи, у момент затримання він перебував під впливом алкоголю і наркотиків. Тільки через дві доби зловмисник зміг давати свідчення.

Як розповів на допиті затриманий, того дня, 22 березня 2011 року, він пішов до своєї знайомої, щоб розібратися в конфліктній ситуації: подруга звинуватила приятеля в тому, що він розбив їй вікно, і вимагала відшкодувати збиток. Молодий чоловік прийшов з'ясовувати стосунки вже неабияк напідпитку.

Дівчина не хотіла впускати в дім непрошеного гостя, але зловмисник буквально з порога з силою відштовхнув її, не давши замкнути двері. Господиня впала на підлогу. За словами обвинуваченого, знайома спробувала встати і кинутися на нього з кулаками. Щоб цього не сталося, він став утримувати їй руки, а тулуб в області грудей і шиї придавив коліном.

Як тільки дівчина перестала опиратися, гість тут же покинув квартиру. В той момент він навіть не підозрював, що вбив господарку житла. В ході проведення обшуку квартири затриманого були знайдені наркотики. За даними медиків колишній спортсмен страждав залежністю від опіоїдів.

За вчинене вбивство суд Київського району міста Сімферополя засудив зловмисника до дев'яти років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Кримський суд на 9 років посадив боксера, який коліном задушив дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі