понеділок, 30 липня 2012 15:13

На Дніпропетровщині чоловіка "втихомирили" ударом ножиць у шию

На Дніпропетровщині чоловіка "втихомирили" ударом ножиць у шию
Потерпілий разом із дружиною відпочивав на дачі. Фото: synews.ru

Чоловіка, що бив свою співмешканку, "втихомирив" ножицями знайомий.

28 липня у Павлоградський міськвідділ міліції повідомили, що на ділянці садового товариства знаходиться труп чоловіка. На місці з проникаючим колото-різаним пораненням шиї був виявлений труп безробітного 38-річного громадянина.

Потерпілий разом зі своєю безробітної 33-річною співмешканкою, 29-річним господарем дачі і 39-річним спільним знайомим на дачі розпивали спиртні напої.

О 23:50 постраждалий, побачив, що його співмешканка йде разом з одним із чоловіків. На ґрунті ревнощів взяв дерев'яну ніжку від стільця і почав бити жінку, при цьому знайомий намагався захистити її. Після цього зловмисник побіг до дачного будинку, взяв ножиці і вдарив один раз ревнивця ножицями в шию, від чого останній помер на місці.

За даним фактом слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

 

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині чоловіка "втихомирили" ударом ножиць у шию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі