понеділок, 02 липня 2018 09:09

Кримінальний авторитет скоїв смертельну аварію та втік
3

У смертельній аварії підозрюється   кримінальний авторитет Віктор Корягін
Фото: ТСН
У смертельній аварії підозрюється   кримінальний авторитет Віктор Корягін
У смертельній аварії підозрюється   кримінальний авторитет Віктор Корягін

Позашляховик BMW Х5 зіткнувся із легковою автівкою Daewoo Lanos в селищі Отинія Коломийського району на Івано-Франківщині. Водій Lanos помер на місті, пасажира доправили до обласної лікарні міста Івано-Франківськ.

У скоєнні смертельної аварії підозрюють місцевого кримінального авторитета Віктора Корягіна. Про це повідомило видання "Місто".

За словами свідків, BMW X5 рухався на великій швидкості в сторону Івано-Франківська. Здійснивши випередження декількох авто BMW зіштовхнулося з автомобілем Daewoo Lanos, який рухався в протилежному напрямку і мав повернути ліворуч. Машину від удару відкинуло на стовп.

Із BMW Х5 втекли 4 особи разом із водієм. Згодом одного з пасажирів затримали, іншим вдалося втекти. Місце перебування ще 2 осіб та водія встановлюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На трасі Київ-Чоп перевернувся автобус з 53 пасажирами

Водій BMW до аварії заїхав на заправну станцію. Завдяки отриманому із камер спостереження відеоматеріалу, поліція ідентифікувала водія BMW як місцевого кримінального авторитета, відомого як "валентинівський стрілець".

Віктор Корягін був раніше судимий за скоєння злочинів. 2013 року на День Валентина він у нічному клубі вистрелив у голову 18-річній дівчині, після чого майже 2 місяців переховувався від правоохоронців. Його заарештували у Львові. З кінця 2013 до 2016 року сидів у в'язниці і вийшов на 7 років раніше через пом'якшувальні обставини.

У Сарнах Рівненської області п'яний водій збив на регульованому пішохідному переході 11-річну дівчину. Дитина знаходиться в реанімації.

Зараз ви читаєте новину «Кримінальний авторитет скоїв смертельну аварію та втік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі