четвер, 16 березня 2017 19:58

"Колекціонер" зброї намагався підірвати будинок екс-дружини
8

У Сумах 50-річний чоловік намагався підірвати житло своєї колишньої дружини. Інцидент стався у ніч на 16 березня.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"Зі слів 58-річної потерпілої, її колишній чоловік проживає з нею в будинку. Вночі напився та кинув у духову шафу газової плити 2 балона для заправки запальничок. Вони вибухнули. Суттєвих ушкоджень вибух не завдав. Проте після цього жінці почав погрожувати вбивством. У помешканні поліцейські знайшли цілий військовий арсенал - 6 корпусів гранат Ф-1, 3 запали до них, 3 пістолета, 4 пістолетні та 1 автоматний магазини, патрони різного калібру та різного бойового призначення. А також 2 банки з 700 г пороху, кілька сигнальних ракет та кілька коробок з гільзами. У гаражі виявили саморобний пристрій для стрільби, півтори сотні малокаліберних набоїв, металеві частини вогнепальної зброї, багнети, пакет із мисливськими гільзами та саморобні патрони. У своє виправдання чоловік сказав, що зброю збирав для колекції", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутатку райради насмерть переїхав власний чоловік

Зброю та боєприпаси вилучили та направили на експертизу. "Колекціонера" затримали. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі. Триває слідство.

На Дніпропетровщині спецназівці півдня вмовляли грабіжника здатися. Чоловіка підозрюють у серії збройних нападів. Він забарикадувався в квартирі в одній із п'ятиповерхівок. Взяв у заручники свою співмешканку. Погрожував підірвати увесь будинок. Чоловікові загрожує від 4 до 8 років в'язниці. Триває розслідування.

Зараз ви читаєте новину «"Колекціонер" зброї намагався підірвати будинок екс-дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі