четвер, 09 березня 2017 15:59

Депутатку райради насмерть переїхав власний чоловік

Ввечері 8 березня в селі Приморський Посад Приазовського району Запоріжжя 48-річну жінку насмерть переїхав власний чоловік.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП області.

Автор: ГУ НП у Запорізькій області
  Чоловік рухався заднім ходом та насмерть переїхав дружину
Чоловік рухався заднім ходом та насмерть переїхав дружину

"Подружжя перебувало на дачній ділянці в селі. Близько 19:30 46-річний чоловік на подвір'ї сів за кермо автомобіля Chevrolet. Рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на власну дружину. Чоловік одразу викликав швидку. А сам поклав жінку в автомобіль та повіз її у лікарню. По дорозі він зустрів медиків. Проте в кареті швидкої допомоги від отриманих ушкоджень потерпіла загинула", - повідомляється.

Автор: ГУ НП у Запорізькій області
  Двір, де сталася трагедія
Двір, де сталася трагедія

За даним фактом відкрито кримінальне провадження та ведеться слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський збив пішохода

За даними деяких ЗМІ, між подружжям виникла сварки. Жінка намагалася зупинити чоловіка, коли той виїжджав із двору.

Загиблою виявилася 48-річна депутатка Приазовської райради Світлана Василенко. Жінка була членом постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку району, агропромислового комплексу і розвитку підприємництва, повідомляє "Індустріалка".

В селі Княгининок Луцького району Волинської області трапилася смертельна ДТП. 57-річний водій Subaru Tribeca на смерть збив пішохода, 35-річну жінку. Все трапилося на очах 7-річного сина потерпілої.

Зараз ви читаєте новину «Депутатку райради насмерть переїхав власний чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі