пʼятниця, 21 грудня 2012 16:22

Киянин, якого з дому вигнали рейдери, у своїй квартирі недорахувався стіни
5

Фото: Фото Тараса Подоляна

Сьогодні, Сергій Нагорний, який мешкає на вулиці Велика Житомирська 23, що у центрі Києва, зміг потрапити до своєї квартири. Тут він востаннє був 5 грудня. Тоді його житло захопили невідомі люди. У дверях встановили металевий щит. Відкрити двері допоміг знайомий. Відразу викликали міліцію. Правоохоронці прийняли заяву та вручили Сергію повістку в міліцію для дачі показань.

У квартирі безлад. Немає жодних меблів. Штукатурка обдерта. Одну стіну повністю знесли. Паркет зірвали. Біля стіни стоїть бетономішалка, поруч п'ять мішків цементу.

"Я коли зайшов був у шоці. Все винесли із квартири. Тут стояв диван, поруч шафа. Зникли всі документи, комп'ютер. Попросив мого знайомого купити нові двері. Бо старі повністю знищили", - розповів Нагорний.

Чоловік планує ночувати в розгромленій квартирі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніну Москаленко продовжують тероризувати - вночі їй перерізали електропроводи

"Буду тут. Хоча боюсь, що вночі можуть знову заявитись злочинці. Одного разу нас вже викрадали, не виключено, що історія повториться", - поскаржився чоловік.

Міліціонери пояснили, що вже давно могли б знайти рейдерів, якби потерпілий реагував на їх повістки.

"Ми його не раз викликали в Шевченківське райуправління. Сьогодні знову дали повістку. В понеділок повинен прийти дати показання слідчому. Ми ж не можемо затримати цих злочинців без жодного приводу", - пояснив один із правоохоронців, який прибув на виклик.

Нагадаємо, 5 грудня квартиру Сергія Нагорного, де він проживав із матір'ю Наталією Іванівною, захопили рейдери. Заблокували вхідні двері і сказали, що у помешкання новий власник. З тих пір чоловік жив у своєї бабусі на Оболоні.

Водночас, в прес-службі прокуратури Шевченківського району наголошують:

На даний час прокуратурою Шевченківського району міста Києва проводиться перевірка за інформацією Київського міської клінічної психоневрологічної лікарні №1, а також  за зверненнями Нагорного С.С., які надійшли до районної прокуратури 13.12.12, 18.1212 та 20.12.12 щодо можливих порушень права на житло заявника та його матері та з інших питань.
Зокрема, прокуратурою з'ясовуються підстави реєстрації права власності на квартиру по вул. В. Житомирська, 23, кв.5 (в якій проживав Нагорний С.С. разом зі своєю матір'ю Нагорною Н.І) за іншими особами,  а також відношення вказаних осіб до родини Нагорних.

Зараз ви читаєте новину «Киянин, якого з дому вигнали рейдери, у своїй квартирі недорахувався стіни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі