четвер, 20 грудня 2012 11:04

Біля столичної мерії захисники Гостинного двору побилися з "Беркутом"
16

Фото: Фото зі сторінки у Facebook Артема Стельмашова

При спробі пройти в будівлю Київської міськадміністрації відбулося зіткнення між бійцями спецпідрозділу "Беркут" і мітингувальниками проти забудови Гостинного двору.

Як повідомляє прес-служба Об'єднаної опозиції "Батьківщина" у четвер, бійці спецпідрозділу "Беркут" вишикувалися на сходах перед Київською міськадміністрацією і не пропускають у будівлю мітингувальників. Всі двері заблоковані зсередини.

Народні депутати від "Батьківщини" та депутати Київради спробували провести громадян всередину, щоб "прилучити їх до розгляду питання забудови Гостинного двору".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейдери знову атакували Гостинний двір. Міліція мовчки спостерігала

"При спробі потрапити в будівлю відбулося зіткнення. Кілька активістів "Беркут" повалив на землю і ледве не затоптали ногами", - говоритися в повідомленні прес-служби політсили.

У "Батьківщині" висловили переконання в тому, що міська влада "зобов'язана згідно із законодавством не опиратися під час розгляду питань, на яких хоче бути присутнім територіальна громада. Це пряме порушення всіх законів і норм моралі".

Як відомо, на 20 грудня призначено пленарне засідання Київської міськради, на якому повинні бути розглянуті земельні питання.

Зараз ви читаєте новину «Біля столичної мерії захисники Гостинного двору побилися з "Беркутом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі