пʼятниця, 27 травня 2022 11:57

Спецтема: Війна Росії проти України

Катував людей на Чернігівщині: окупанту повідомили про підозру

Військовослужбовцю Російської Федерації повідомили про підозру.

Окупант катував цивільних мешканців у селі Вишневе на Чернігівщині. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора в Telegram.

Група російських загарбників, перебуваючи в с. Вишневе Чернігівського району, жорстоко поводилася з цивільним населенням. Вони неодноразово затримували та завдавали тілесних ушкоджень одному з мешканців села.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гауляйтеру Запорізької області Балицькому повідомили про підозру

Двічі потерпілого більше доби утримували в морозну погоду в неопалюваному складському приміщенні, де з нього знущалися та били прикладами автоматів.

Його матір похилого віку тримали у вантажному відділенні автомобіля.

Також окупанти викрали автомобіль чоловіка. На ньому перевозили награбоване в місцевих мешканців майно.

 

Київська обласна прокуратура повідомила про підозру російському загарбнику із зведеного підрозділу управління Росгвардії в Кемеровській області збройних сил РФ у порушенні законів і звичаїв війни. Він катував людей у Гостомелі Київської області.

У березні під час захоплення Гостомеля він з іншими терористами незаконно обшукував будівлі. Вони вибивали двері, розбивали вікна й шукали військових ЗСУ та українських правоохоронців.

Зараз ви читаєте новину «Катував людей на Чернігівщині: окупанту повідомили про підозру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі