четвер, 15 січня 2015 12:36

Карта бойових дій на Донбасі. 15 січня
1

Фото: mediarnbo.org

Обстановка в зоні проведення АТО та районах, що з нею межують, залишається вкрай неспокійною. Це спричинено виключно регулярними порушеннями режиму тиші з боку бойовиків. Терористи неодноразово застосовували стрілецьку зброю, танки, міномети, артилерію та установки "Град". Українські військові відбили всі атаки.

Такі факти оприлюднив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник Антитерористичної операції полковник Андрій Лисенко.

За добу кількість провокативних обстрілів позицій сил АТО на Донецькому, Маріупольському, Дебальцевскому і Луганському напрямках зросла. Найбільше напруження традиційно спостерігається в аеропорту "Донецьк".

Внаслідок обстрілів терористів залишаються знеструмленими 33 населених пункти Донецької області. Водночас ремонтні бригади відновили роботу Донецької фільтрувальної станції, а також 2 повітряні лінії електропередач та підстанцію.

Вчора українські прикордонники зафіксували політ 7 безпілотних літальних апаратів, більшість з яких в відмічено у районі населених пунктів Бугас, Маріуполь та Сартана.

Зараз ви читаєте новину «Карта бойових дій на Донбасі. 15 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі