понеділок, 14 листопада 2022 14:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Як "скиглення Росії" вплине на звільнення українських земель ‒ Подоляк розповів

Як "скиглення Росії" вплине на звільнення українських земель ‒ Подоляк розповів
Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк стверджує, що зима і "скиглення Росії" не вплинуть на деокупацію. Фото: gettyimages.com

Зимові морози і "скиглення Росії" про переговори ніяк не позначаться на звільненні українських земель від російських загарбників.

На цьому наголосив радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк. Про це він написав у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент іще однієї країни хоче влаштувати переговори між Україною та РФ

"Зимовий період, особливості клімату, інформкампанія про "дипломатичне врегулювання" як приховану капітуляцію, нескінченне скиглення Росії про "переговори та необхідність взяти паузу" ніяк не впливають на програму президента України Володимира Зеленського з деокупації України. ЗСУ підтверджують", ‒ наголосив Подоляк.

Підтримка війни проти України в Російській Федерації "стрімко летить на дно". На цьому наголосив радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк у Twitter.

Втеча російських окупантів з Херсона ще більше підірвала довіру до російського диктатора Володимира Путіна. Також відступ росіян поставив під сумнів здатність керівника Кремля виконувати військові обіцянки. Про це повідомили аналітики американського Інституту вивчення війни.

Зараз ви читаєте новину «Як "скиглення Росії" вплине на звільнення українських земель ‒ Подоляк розповів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі