вівторок, 01 серпня 2023 22:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Кадирівці знову зганьбилися, показавши "героїчну битву" з кущем під Бєлгородом

Кадирівці знову зганьбилися, показавши "героїчну битву" з кущем під Бєлгородом
Кадирівці показали "героїчну битву" з кущем під Бєлгородом. Фото: скріншот

Лідер Чечні Рамзан Кадиров продемонстрував чергове пропагандистське відео, на якому "кадирівці" нібито героїчно ведуть бій з українськими захисниками.

На ньому показані постріли зі стрілецького озброєння та гранатометів. Кадиров у дописі стверджував, що удару було завдано по українських силах в районі населеного пункту Сотницький Козачок Харківської області. Про це пише "УНІАН".

Однак, як повідомили в Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача Збройних Сил України (СтратКом), події на відео розгорнулися на території РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ завдали удару по "кадирівцям" у Мар'їнці: відео

"Невибагливому глядачеві здається, що "ахматівці" ведуть бій з воїнами ЗСУ. Проте технології OSINT свідчать про те, що бій з невидимим противником тривав на території Бєлгородської області на великій відстані від державного кордону", – йдеться в повідомленні.

В Страткомі пожартували, що оскільки з боку Росії участь у "битві" брав чеченський батальйон "Ахмат", то можна припустити, що "кадирівці підстригали чайні дерева".

Відео можна подивитися за цим посиланням.

Глава Чеченської республіки РФ Рамзан Кадиров заявив, що спецназ "Ахмат" перекинули на Бахмутський напрямок.

Вони зараз нібито у Кліщіївці, написав Кадиров у Telegram.

Додав, що 9 липня він говорив з Алаудіновим про ситуацію у Кліщіївці. Той нібито надіслав відео, що якраз їде з села і там нібито все під контролем.

Зараз ви читаєте новину «Кадирівці знову зганьбилися, показавши "героїчну битву" з кущем під Бєлгородом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі