четвер, 11 квітня 2019 12:21

Їли шпалери і власні випорожнення: третій рік судять жінку, яка на 9 днів зачинила дітей у квартирі

Їли шпалери і власні випорожнення: третій рік судять жінку, яка на 9 днів зачинила дітей у квартирі
Третій рік у Києві тривають суди в справі 22-річної Владислави Трохимчук. Вона зачинила на 9 днів без їжі і води двох дітей в орендованій квартирі. ФОто - ТСН

Третій рік у Києві тривають суди у справі 22-річної Владислави Трохимчук. Вона зачинила на 9 днів без їжі та води 2 дітей в орендованій квартирі. Сама із новонародженою донькою поїхала жити до співмешканця. Діти їли шпалери і навіть власні випорожнення, за словами власників квартири. У результаті хлопчик помер, дівчинку вдалося врятувати.

Каялася у вчинку жінка лише у перші місяці. Але тепер обвинувачена вже сміється. У суді завжди мовчить. Учергове з'являється із новим кольором волосся та з обручкою на руці. У СІЗО ходять чутки, у неї начебто є якийсь покровитель — чоловік, який оплачує також адвоката.

Нескінченний процес дратує вже навіть суддів. Прокурори не можуть забезпечити виклик 4 свідків, серед них головний – Антон Подчапко. Він – той чоловік, до якого пішла Владислава від 2 дітей, повідомляє ТСН.

Він каже, пояснення цього нема, а розсудить – Бог. Заявляє, що вже неодноразово його допитували слідчі, про залишених дітей він не знав. На запитання, чи знає він, що на нього вже 2 роки чекають у суді, каже, що захворів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 21-річна матір на тиждень покинула дітей у холодній хаті

Наступне засідання призначили на 13 травня і звертаються до прокурорів, аби зважили, що вже порушують "розумні" строки розгляду справи. У прокуратурі виправдовуються – не їхня провина.

"Зі сторони прокуратури не може бути жодного затягування. Думаю, що це все ж таки до суду питання – коли", — кажуть там і зазначають, що влітку засідання будуть проходити трохи рідше, ніж зараз.

Затягування процесу затягує також позбавлення батьківських прав горе-матері. Тож 2 її доньки досі живуть у патронатній родині.

Обвинуваченій загрожує від 7 років до довічного ув'язнення, але ніхто не може спрогнозувати, коли оголосять вирок.

Наприкінці листопада 2016-го року у Києві Владислава Слюсаренко на 9 днів залишила без нагляду дітей — 12-місячного Данила, Ганну, 2 роки і 10 місяців. Малюків зачинила у кімнаті. Двері підперла кріслом. Із їжі було кілька цукерок, пачка печива і кукурудзяні палички. Повернулася 6 грудня. Застала мертвого сина й виснажену доньку. Дівчинку у тяжкому стані забрали до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Їли шпалери і власні випорожнення: третій рік судять жінку, яка на 9 днів зачинила дітей у квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі