четвер, 07 квітня 2022 06:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Їхала до сина: українські прикордонники "спакували" матір окупанта
4

Фото: facebook.com/DPSUkraine

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" виявили на території України прихильницю "русского мира", син якої служить окупантам.

Жінка 1980 року народження мала намір їхати з Київщини на Схід зустрітися із сином, повідомив пресцентр Державної прикордонної служби України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура виявила понад 2 тис. держзрадників - рух "Чесно"

"Він надсилав "цікаві" антиукраїнські повідомлення, які можуть свідчити про його безпосередню участь у війні проти України. Також син слав світлини, де він та інші терористи позують зі зброєю у російській військовій формі. Фотографувався навіть на тлі тактичних ракетних комплексів", - ідеться в повідомленні.

Затриману жінку прикордонники передали Службі безпеки України.

Раніше на Київщині росіянин намагався втекти за кордон, бо не дочекався настання "русского мира" в Україні. Затриманий 1980 року народження. Уродженець Татарської АССР. Перебував в Україні й мав посвідку на тимчасове проживання. Тікав чоловік чомусь не в Росію, а в Польщу.

Зараз ви читаєте новину «Їхала до сина: українські прикордонники "спакували" матір окупанта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі