пʼятниця, 01 квітня 2022 09:17

Спецтема: Війна Росії проти України

"Буду в російському Києві": прикордонники затримали чоловіка, який ненавидить Україну 
6

На Київщині росіянин намагався втекти в Польщу, бо не дочекався настання "русского мира" в Україні.

Про це повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ України.

Фото: facebook.com/mvs.gov.ua

Затриманий - 1980 року народження. Уродженець Татарської АССР. Перебував в Україні та мав посвідку на тимчасове проживання, зазначили в МВС.

"Прикордонники затримали росіянина, який люто ненавидить Україну та її народ. Коли російська орда посунулася в Україну, чолов'яга сидів і чекав свого "русского мира". Зрозумівши, що "русский мир" прийти не зможе, вирішив тікати. Та от тільки чомусь не в Росію, а в Польщу", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанатіли від пілотів РФ: СБУ ліквідувала масштабну мережу інтернет-агентів

Після затримання правоохоронці провели необхідні фільтраційні заходи. Виявили в його телефоні листування антиукраїнського характеру. Прихильник окупантів писав коханій у Росію, що повернеться вже "в російський Київ".

"Тепер росіянин матиме справу з працівниками Служби безпеки України, яким його передали", - підсумували в МВС.

Зрадники України можуть отримати від 10 до 12 років в'язниці за пособництво країні-агресорці. Верховна Рада посилила відповідальність за колабораціонізм, ухваливши відповідний законопроєкт.

Зараз ви читаєте новину «"Буду в російському Києві": прикордонники затримали чоловіка, який ненавидить Україну ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі