вівторок, 12 квітня 2022 00:14

Спецтема: Війна Росії проти України

Хімічна атака на Маріуполь: вже відомо про трьох неважких отруєних

Хімічна атака на Маріуполь: вже відомо про трьох неважких отруєних
З`явилися перші коментарі щодо застосування хімічної зброї в Маріуполі. Фото: Кореспондент

Лідер полку "Азов" Андрій Білецький заявив про трьох отруєних хімічною зброєю, яку російські окупанти скинули на Маріуполь.

"Ви правда вважаєте, що в місті де майже не залишилось жодного вікна та цілого приміщення, немає проточної води, а санітарія то взагалі щось забуте можна виконати принаймні хоч одну пораду при хімічному отруєнні? Зачинити плотно вікна, яких нема. Двері, яких нема?", написав в телеграмі радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Він не підтвердив інформацію щодо хімічної атаки на місто. Деталі і уточнення згодом. Порадив чекати інформації від військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ вчинила в Україні геноцид - у парламенті написали постанову

"В будь-якому випадку анонс застосування хімічної зброї зроблено окупантом не просто так. Можливо, скидання невідомою хімічної речовини - перевірка на реакцію взагалі", написав він.

Російські війська скинули з безпілотника на Маріуполь невідому отруйну речовину. У постражалих спостерігається дихальна недостатність та вестибуло-атактичний синдром - нудота, запаморочення, втрата рівноваги, неможливість ходити.

Зараз ви читаєте новину «Хімічна атака на Маріуполь: вже відомо про трьох неважких отруєних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі