четвер, 29 травня 2014 13:17

Спецтема: Кримська криза: "тиха" війна та анексія

"Голодні 43-ті роки повертаються" - мешканці Криму про продуктові картки
3

У зв'язку з нестачею основних продуктів харчування, в Криму місцева влада вводить картки споживача. Про це 28 травня у мережі Інтернет повідомили мешканці півострову та низка місцевих інформаційних ресурсів.

"Голодні 43-ті роки повертаються. Картки на хліб і цукор, що далі?", "Ласкаво просимо в СРСР. У Криму вводять продуктові картки", – пишуть у соцмережах кримчани. Крім того, в Інтернеті з'явилася фотокопія документа, що вводить картково-розподільну систему на продовольчі товари в населених пунктах Криму. Зокрема, фото постанови № 13-У/14 від 14 березня за підписом міністра аграрної політики і продовольства АРК Миколи Полюшкіна. Згідно неї, продаж хліба, цукру і кондитерських виробів буде здійснюватися за картками.

Нагадаємо, раніше у зв'язку з нестачею готівки і закриттям українських банків, на півострові обмежили видачу готівку до 300 гривень на руки. Крім того, у пресі почастішали повідомлення про факти мародерства у Криму.

Зараз ви читаєте новину «"Голодні 43-ті роки повертаються" - мешканці Криму про продуктові картки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі