понеділок, 14 листопада 2022 18:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Генштаб повідомив, що робить ворог на лівому березі Дніпра

Генштаб повідомив, що робить ворог на лівому березі Дніпра
Російські окупанти готують мобілізованих у військових навчальних центрах для подальшого переміщення до районів бойових дій, повідомив Генштаб ЗСУ. Фото: Getty Images

Російські окупанти намагаються утримати тимчасово захоплені території, обладнують оборонні рубежі на лівому березі річки Дніпро.

Також ворог веде наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському і Новопавлівському напрямках. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"З метою поповнення втрат триває підготовка мобілізованого ворожого особового складу у військових навчальних закладах, центрах підготовки і подальше його переміщення до районів ведення бойових дій", – пише Генштаб.

Сьогодні окупанти завдали два ракетні і 16 авіаційних ударів, здійснили 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генсек НАТО назвав мету Путіна у війні

Українська авіація сьогодні завдала 17 ударів по районах зосередження особового складу росіян, їхнього озброєння і військової техніки.

Воїни ракетних військ і артилерії вдарили по двох пунктах управління окупантів, семи районах зосередження живої сили та ОВТ окупантів.

Російські окупанти намагаються прорвати оборону ЗСУ на Бахмутському напрямку. "Найгарячішими" є три напрямки.

На Донеччині – надзвичайно жорсткі бої, сказав президент Володимир Зеленський.

На сході України перебуває майже 130 тис. окупантів – солдатів та офіцерів. Це кількість кількох армій країн Східної Європи.

Зараз ви читаєте новину «Генштаб повідомив, що робить ворог на лівому березі Дніпра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі