понеділок, 07 травня 2012 11:53

Фура з вином розбила столичну маршрутку, в аварії є загиблі і поранені
5

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

У неділю, близько 6-ї години на Харківській площі маршрутка "Богдан" зіткнулася з вантажівкою.

Про це повідомили у прес-службі ДАІ міста Києва.

За словами даішників, вантажівка зареєстрована в республіці Молдова. Вона рухалась проспектом Бажана у напрямку Борисполя. А "Богдан" їхав від вулиці Колекторної у напрямку Харківського шосе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі розбився насмерть народний артист України

"На жаль, ці транспортні засоби не змогли розминутись на перехресті. Світлофори працювали, отож хтось із водіїв не дотримався вимог проїзду перехресть. Під час зіткнення 33-річний водій маршрутки отримав травми, від яких помер на місці пригоди. В салоні мікроавтобуса, який вирушав на 455-й маршрут, був лише кондуктор, молодший брат водія. Його з важкими травмами було госпіталізовано до лікарні швидкої медичної допомоги", - повідомили у прес-центрі ДАІ.

Водій фури розповів, що рухався до Білорусі і перевозив майже 20 тонн вина. Під час зіткнення незначна частина товару випала на дорогу і була пошкоджена.

За попередніми даними (зі слів свідків) "Богдан" рухався на зелений сигнал світлофора. Однак хто і якою мірою винен у цій пригоді буде остаточно з'ясовано в ході слідства.

 

Зараз ви читаєте новину «Фура з вином розбила столичну маршрутку, в аварії є загиблі і поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі