четвер, 21 травня 2015 15:32

Експерти оцінили загрози тероризму в Україні

Автор: sprotyv.info
 

Експерти групи "Інформаційний спротив" опублікували актуальну карту можливої терористично-сепаратистської загрози на Сході та Півдні України на 21 травня.

Як зазначається у повідомленні "ІС", протягом останнього тижня в Луганській обл. відзначається незначне покращення обстановки, що пов'язано з посиленням пропускного режиму в зоні АТО. Одночасно фіксується активізації терористичної діяльності з боку "ЛНР" на контрольованій Україною території регіону.

В цілому в Луганській та Донецькій обл. фіксується стабільно напружена ситуація з високим рівнем загрози терактів і диверсій як силами ДРГ російсько-терористичних військ, що проникаюти у тилові райони, так і проросійської агентури. Ступінь загрози в обох регіонах залишається максимальною - 10 балів.

В Одеській обл. фіксується стабільно напружена ситуація (8 балів). Теракти і диверсії свідчать про подальші спроби антиукраїнських сил дестабілізувати ситуацію в місті.

У Харківській обл. фіксується дещо збільшена активність антиукраїнських сил. Важливий фактор дестабілізації - судовий процес над Геннадієм Кернесом. В цілому за минулий тиждень рівень загрози дестабілізації в Харківській обл. виріс на один пункт - із 7 до 8 балів.

В інших регіонах - без змін. У найближчій перспективі відзначається зростання загрози використання російськими спецслужбами і антиукраїнськими силами для дестабілізації ситуації (мітинги, акції протесту) у Дніпропетровській і Запорізькій обл.

Зараз ви читаєте новину «Експерти оцінили загрози тероризму в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі