вівторок, 30 травня 2017 16:15

Екс-директора Укрспирту замовили - Шкіряк

Екс-директора Укрспирту замовили - Шкіряк
Екс-керівника "Укрспирту" 49-річного Віктора Панкова розстріляли у Дарницькому районі столиці біля власного авто. Радник міністра МВС Зорян Шкіряк вважає, його вбили на замовлення. Фото — Лівий берег

Радник міністра МВС Зорян Шкіряк повідомив, що, ймовірно, екс-керівника Укрспирту Віктора Панкова вбили на замовлення.

"Можна попередньо стверджувати, що вбивство здійснили цинічно, показово і ймовірніше за все, йдеться саме про замовний характер цього кривавого злочину", - сказав Шкіряк в телеефірі "112".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В екс-директора Укрспирту стріляли 4 рази

Серед основних версій вбивства - професійна діяльність.

"Національна поліція розглядатиме всі можливі версії цього вбивства, але безперечно передусім мова йде про професійну діяльність, можливі особисті стосунки. Тобто особиста неприязнь, також фінансові зобов'язання. Досі в столиці триває план-перехоплення, відбуваються оперативно-слідчі дії. Опитують свідків, працюють слідчо-оперативні групи", - повідомив радник Авакова.

За його словами, попередньо встановили, що вбивство здійснили з використанням короткоствольної вогнепальної зброї калібру 9 мл.

Віктора Панкова розстріляли 30 травня близько 08:00 у Дарницькому районі столиці. Чоловік йшов до свого припаркованого автомобіля. Версію про те, чому скоїли замах на помічника директора державного концерну "Укрспирт" Віктора Панкова розповів товариш загиблого адвокат Ігор Чудовський. Він впевнений, вбивство Панкова це – кримінальні розбірки і боротьба за контроль над Укрспиртом.

Зараз ви читаєте новину «Екс-директора Укрспирту замовили - Шкіряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі