вівторок, 04 червня 2013 13:14

Дворічний малюк втопився у меліоративній канаві на Рівненщині

Дворічний малюк втопився у меліоративній канаві на Рівненщині
Фото: obozrevatel.com

Рівненські міліціонери з собаками та понад 250 селян шукали маленького хлопчика, який зник 1 червня на хуторі Суха Груша Сарненського району.  Максим спочатку бавився з товаришем на подвір'ї, а потім пішов у невідомому напрямку. У ніч проти неділі тіло малюка виявили у канаві – дитина втопилася. Хлопчику було всього 2 роки.

41-річна матір приїхала на хутір до своїх батьків, щоб провести разом з ними вихідні. Постійно ж вона проживає у райцентрі, що за 15 км звідти. Хутір Суха Груша належить до Ремчицької сільської ради.

Минулої суботи увечері мама пішла провідати родичку і взяла з собою малюка. Господиня саме вкладала спати власне 7-місячне немовля і гостя на кілька хвилин зайшла з нею до будинку. Максим залишився грати у дворі з сусідським малим.

Коли матір вийшла на двір – хлопчик вже кудись зник. А його маленький товариш не міг пояснити, куди той пішов.

"Жінка почала шукати малюка близько 19.30. Спершу вона пробувала знайти його сама, допомагали шукали родичі. І лише о 21.45 матір звернулася до правоохоронців, - розповідає Тамара Лисенко, керівник прес-центру обласного управління міліції. – На пошуки дитини задіяли 150 міліціонерів та кінологів, зголосилися також майже 250 місцевих жителів. Усі разом вони з ліхтарями понад 2 години прочісували місцевість, щоб знайти Максима".

Близько півночі мертвого хлопчика знайшли за межами села. У темряві дитина заблукала і упала у меліоративну канаву, заповнену водою. Рятувати малюка у безлюдному місці було нікому і Максим втопився. Він пройшов  майже 1100 метрів від будинку, де грався з товаришем.

"Ми щоразу застерігаємо батьків - пильнуйте своїх дітей, адже вони ще безпомічні. Дитина повинна бути під постійним наглядом, - додають в міліції. – Обставини загибелі малюка на Сарненщині ще з'ясовуються, триває досудове слідство".

В селі кажуть, що в родині залишився ще один син – йому 19 років.

Зараз ви читаєте новину «Дворічний малюк втопився у меліоративній канаві на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі