вівторок, 21 травня 2013 14:59

17-річний хлопець втопився у ставку на Вінниччині

17-річний хлопець втопився у ставку на Вінниччині
Сашко Сидоренко. Фото: vk.com

21 травня у селі Соболівка Теплицького району  на Вінниччині ховають 17-річного Сашка Сидоренка. Хлопець 19 травня пішов з друзями на місцевий ставок купатися і втопився. На похорон прийшло все село. А, в понеділок, 20 травня,  всі друзі та однокласники виставили на своїх сторінках в соцмережі  картинку з палаючою свічкою  і  підписом "Завжди будемо пам'ятати".

"Сашко пішов в неділю в три години дня  з друзями на ставок, - розповідає керівник Соболівського поштового відділення зв'язку  Галина Заремба.  - Це приватний став, його орендує  підприємець Володимир Герасименко. Ставок глибокий, три роки тому його  вичистили. Навкруги стоять таблички з написом "Купатися заборонено", охорона є. Охоронці дітей не бачили, можливо пішли в інший бік. Сашко зовсім не вмів плавати, але як хлопці поплили, він теж вирішив спробувати. Вони були попереду, то й не бачили, як все сталося. Коли вийшли на берег, побачили одяг — думали Сашко гуляє понад ставом. Гукали — не знайшли. Почали пірнати, дивитися, знайти під водою теж не могли. Вже аж на другу добу  рятувальники витягли тіло за півтора метри від берега".

Односельці  кажуть, що сім'я Сидоренків дуже благополучна. Мати Люба займається домашнім господарством та вихованням дітей. Батько — Анатолій  - працює в лісі.

"На тому похороні неможливо бути. Нерви не витримують,  все село зійшлося  ховати Сашка, - крізь сльози   в телефонну трубку каже  спеціаліст Соболівської сільської ради Корнійчук Євдокія. - Це золотий хлопець був, добрий, симпатичний. Сім'я в них дуже хороша, батьки дітей правильно виховували. Сашко закінчував 11-й клас,  є ще в них старша донька Таня,  тільки закінчила Теплицький ліцей".

Зараз ви читаєте новину «17-річний хлопець втопився у ставку на Вінниччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі