середа, 17 квітня 2013 15:45

Дворічний малюк втопився у калюжі за будинком на Рівненщині

Дворічний малюк втопився у калюжі за будинком на Рівненщині
Фото: omsk.sibnovosti.ru

В середу по обіді у Старому Селі Рокитнівського району Рівненської області поховають 2-річного Артема. Хлопчик випадково загинув учора 16 квітня, коли бавився надворі. Батьки поралися по господарству, а коли кинулися його шукати – знайшли маленького сина уже мертвим у неглибокій ямі на вулиці Галана.

"Учора була гарна сонячна погода, дуже тепла - дітки бавилися на вулиці. Артем також вийшов погуляти на подвір'я. Мама за ним приглядала, але ж в селі завжди й хатня робота є. Вона десь на хвильку відволіклася, а малий раптом зник", - розповідають односельці. – "Вернулася, почала шукати дитя й покликала сусідів – разом вони усю вулицю пообходили. За півгодини пошуків вернулися до старого місця і раптом знайшли хлопця. Він лежав мертвим у баюрі за яром. Рятувати його уже було пізно".

Артем зник близько 13-ої години. Штучна водойма, в якій він втопився, розташована за одним із приватних будинків. Для дорослого вона неглибока, а от дитина з неї самотужки вибратися не змогла.

В селі припускають, що хлопчик просто не помітив пастки. А оскільки дорослих в той момент поруч не було, нікому було вчасно витягнути малюка з води.

"Яма існує там вже давно. Раніше господарі засипали її листям та усяким гіллям, зимою снігом притрусило. Але весною сніг розтанув і яма наповнилася водою. Вочевидь, хлопчик забрів туди і загинув", - каже Тетяна Чубик, помічник начальника районного відділу міліції.

Селяни співчувають батькам.

"Родина цілком благополучна – мають ще п'ятеро діток, тримають господарство і працюють на ньому зранку до ночі. Артем був шостою й наймолодшою дитиною у сім'ї. Шкода хлопчика, але все на світі передбачити не можна", - кажуть у сільській раді.

Зараз ви читаєте новину «Дворічний малюк втопився у калюжі за будинком на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі