середа, 05 травня 2021 17:59

Подвійне вбивство в Харкові: версію підозрюваного перевірять, але додому не відпустили

Подвійне вбивство в Харкові: версію підозрюваного перевірять, але додому не відпустили
У Харкові арештували без права на заставу 21-річного студента, підозрюваного в подвійному вбивстві. Фото: t.me/vekha

У Харкові арештували без права на заставу 21-річного студента, якого підозрюють у подвійному вбивстві.

Таке рішення сьогодні, 5 травня, виніс Московський райсуд міста. Саме на такому запобіжному заході наполягала прокуратура.

"Він 1999 року народження, навчається у вищому навчальному закладі. Ми знайшли речові докази на місці проживання підозрюваного", - повідомила прокурорка Салтівської окружної прокуратури міста Інна Шкоркіна.

Убиті 29-річний чоловік і 24-річна жінка були співмешканцями. На їхніх тілах виявили чисельні різані рани - 31 в потерпілого та понад 18 у потерпілої, за даними прокурорки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подвійне вбивство у квартирі: показали фото закоханих і підозрюваного

Затриманий повідомив про свою "версію" подій, яку перевірятимуть слідчі, кажуть в департаменті карного розшуку Нацполіції.

"Серед вилучених речових доказів - закривавлений одяг. Він на момент обшуку вже був у пранні. Усе направили на експертизу", - кажуть оперативники.

Тіла в квартирі на вул. Дружби Народів 2 травня виявила 56-річна мати потерпілого. Вона стривожилася відсутністю зв'язку з сином та ввечері навідалася до нього додому. За два дні в поліції повідомили, що затримали підозрюваного. Відпрацьовуються всі можливі версії вбивства. Одна з них – через ревнощі. Адвокат потерпілого озвучив іншу версію. Його клієнт став свідком убивства жінки і оборонявся від її агресивного співмешканця.

Зараз ви читаєте новину «Подвійне вбивство в Харкові: версію підозрюваного перевірять, але додому не відпустили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі