середа, 05 травня 2021 16:37

Убивство закоханих: адвокат підозрюваного озвучив несподівану версію

Убивство закоханих: адвокат підозрюваного озвучив несподівану версію
У Московському райсуді Харкова вибирають запобіжний захід 21-річному підозрюваному в подвійному вбивстві. Фото: t.me/vekha

У Московському райсуді Харкова обирають запобіжний захід 21-річному підозрюваному в подвійному вбивстві – співмешканців 29 і 24 років.

Прокуратура наполягає на триманні під вартою. Натомість захист наполягає, що затриманий – оборонявся. І мав іти з повинною в поліцію, але не встиг, розповів Gazeta.ua адвокат Андрій Царук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подвійне вбивство у квартирі: показали фото закоханих і підозрюваного

"Він мав інтимні стосунки з потерпілою. Їх застав співмешканець жінки. Кинувся на неї. Спочатку вбив її. Потім накинувся на мого підзахисного. Хотів прибрати свідка. У процесі боротьби мій клієнт відібрав ніж і наніс смертельні травми опонентові. Тобто мій підзахисний сам ледве не став жертвою. Потім утік. Злякався. Ще ж дитина. Але розповів про все, що сталося, товаришеві, у якого батько поліцейський. І зі мною консультувався. Я порадив самому здатися поліції. Він був налаштований на це, але не встиг. Не міг зателефонувати на 102. Думаю, його телефон глушили технічно. А за двадцять хвилин до нього вже прийшли з обшуком", - розповів адвокат.

Додав, що його підзахисний діяв винятково задля самооборони. А чи було там перевищення – встановлюватиме слідство й експерти. А оцінку його діям дасть суд.

Тіла 29-річного чоловіка та 24-річної жінки з численними колото-різаними пораненнями виявили у квартирі 2 травня. Їх знайшла мати чоловіка, яка прийшла до них у гості. За два дні в поліції повідомили, що затримали підозрюваного. Відпрацьовуються всі можливі версії вбивства. Одна з них – через ревнощі.

Зараз ви читаєте новину «Убивство закоханих: адвокат підозрюваного озвучив несподівану версію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі