понеділок, 10 жовтня 2016 18:31

Дві школи пограбували у місті за вихідні

Дві школи пограбували у місті за вихідні

У Рівному за вихідні пограбували одразу дві школи - №18 та "Центр Надії". Злодії спокусилися на дорогі плазмові телевізори. Зникнення техніки виявили у понеділок, 10 жовтня, вранці, пише "7днів".

"У ЗОШ №18 це вже друге пограбування за останні півроку. Як і тоді, викрали новенький телевізор за 7 тисяч гривень, який батьки купили для своїх школярів. Нині в навчальному закладі ширяться чутки, що до крадіжки причетний хтось зі своїх. Адже злодії викрали "плазму", котра пропрацювала всього місяць. Складається враження, що в класі, де було скоєно крадіжку, злодії помили після себе підлогу, настільки чистим було місце злочину. Директор закладу Віктор Андрощук факт крадіжки в одному і тому ж класі підтверджує. Запенив, що батьки учнів другого і четвертого класів, які навчаються у цьому кабінеті, більше телевізор не купуватимуть. Адже шкільну програму можна освоїти й без цієї техніки", - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Дитячому світі" пограбували ювелірний відділ

Підтвердили факт крадіжки телевізора й у школі "Центр Надії".

Злодіїв розшукує поліція.

Зараз ви читаєте новину «Дві школи пограбували у місті за вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі