вівторок, 13 червня 2017 18:03

ДТП за участю поліцейських: водій загинув на місці

ДТП за участю поліцейських: водій загинув на місці
Автівка з поліцейським злетіла з дороги. Фото: lviv.media

Біля села Балясне Диканського району Полтавської області в ДТП потрапили поліцейські. Водій загинув на місці. Місцеві кажуть, були напідпитку.

Стверджують, що в авто Volvo знаходилися три полісмени — один з Диканьки і два з Полтави.

"Вони відпочивали в Балясному. Сіли їхати — два полтавських поліцейських спереду, диканський позаду. А там крутий поворот. Водій дорогу знав погано, дав газу й поїхав не по дорозі, а прямо у поле. Машина не раз перевернулася. Керманич одразу розбився, другий полтавський — в лікарні. Диканський отримав кілька подряпин, бо спав на задньому сидінні", - повідомив 30-річний Андрій, прізвища не називає.

За офіційною версією поліції, в машині перебувало 2 особи. Водій - цивільна особа.

"На передньому пасажирському сидинні був полтавський поліцейський. Він травмований, був доставлений до хірургічного відділення Диканської лікарні. Водій був цивільним громадянином, мешкав в Полтаві. Загинув за кілька хвилин після ДТП", - повідомив Юрій Сулаєв, речник Полтавської обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутата від БПП спіймали п'яним за кермом

Попередньою причиною аварії слідство визначило помилку в управлінні автомобілем. Водій допустив перекидання транспортного засобу на повороті дороги біля села Балясне в сторону селища Шишаки.

Одразу після транспортної пригоди в ЗМІ потрапляла обмежена інформація — про двох постраждалих чоловіків. Приналежність одного з них до лав поліції не афішувалася.

Зараз ви читаєте новину «ДТП за участю поліцейських: водій загинув на місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі