вівторок, 03 липня 2018 15:50

ДТП в Харкові: назвали швидкість, з якою мчала Олена Зайцева

ДТП в Харкові: назвали швидкість, з якою мчала Олена Зайцева
Олена Зайцева перед зіткненням їхала з швидкістю 102 км/год. Фото - 5 канал

У Київському райсуді Харкова триває засідання у справі про резонансну ДТП на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова.

Сьогодні, 3 липня, допитали автомеханіка Костянтина Кузнєцова, який проводив діагностику пошкодженого авто Олени Зайцевої – Lexus. За його свідченнями, Зайцева їхала на третій передачі зі швидкістю 102 км/год. При цьому автомобіль їхав не лише прямо, а більше рухався в бік.

"Бачив пошкоджений автомобіль Lexus 350. Підключив комп'ютер, завантажив дані, потім роздрукував параметри зі збірника управління системи стійкості зі слідчим. Вимикач стоп-сигналу вимкнений, включена третя передача на коробці передач, спрацювала система стійкості автомобіля. У коліс різна швидкість обертання. Розрахункова швидкість - 102 км/год в момент спрацювання курсового автомобіля. Автомобіль рухався без гальмування, він відхилився від траєкторії на 30 градусів ", - зазначив Кузнєцов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали "свіжі" фото СІЗО, де перебуває Зайцева

За його словами, автомобіль або "зірвався під час буксирування", або "його штовхнуло щось у бік". Корпус був повернутий на 33 градуси від заданої траєкторії під час діагностики.

Підозрювану в масштабній ДТП в центрі Харкова Олену Зайцеву, яка перебуває під арештом в СІЗО, вивозили на обстеження в клініку. У зв'язку з цим дівчина була помічена на вулицях Харкова у компанії подруг.

Зараз ви читаєте новину «ДТП в Харкові: назвали швидкість, з якою мчала Олена Зайцева». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі