пʼятниця, 28 серпня 2020 11:33

ДТП із курсантками в Києві: батьки постраждалих розповіли нові подробиці

ДТП із курсантками в Києві: батьки постраждалих розповіли нові подробиці
Майор ЗСУ Володимир Холодний за кермом власного авто скалічив трьох 23-річних курсанток у Києві. Фото: kyiv.npu.gov.ua

Стали відомі нові подробиці резонансної ДТП на вул. Зоологічній у Києві, в якій постраждали три 23-річні курсантки.

Про них розповів батько однієї потерпілої Микола Гуй, пише сайт "Сьогодні".

"Чоловік, який збив мою дочку і ще двох дівчат, не просто врізався в них. Він поводився неадекватно. Він наїхав один раз, другий, третій, від'їжджав назад, потім вперед. Це була бійня", - розповів Микола, посилаючись на слова очевидців ДТП.

За його словами, однокурсники його доньки вирішили допомогти і вже здали для неї кров. Крім того, постраждалу провідав представник Військово-медичної академії, куди вона недавно вступила. Він запевнив, що керівництво посприяє тому, щоб курсантка її закінчила і стала медиком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алкоголь у 1,5 разу перевищував норму: нові подробиці про майора, який скалічив курсанток

"Ми були в дочки. Вона зраділа нашому приходу. Ми її підбадьорили, адже її ще раз прооперували. Психологічний стан можна назвати задовільним", - додав Микола.

Крім того, він зазначив, що з боку винуватця аварії поки що з ним ніхто не виходив на зв'язок.

Мати ще однієї постраждалої, Людмила, розповіла, що стан її дочки залишається тяжким.

"У неї ампутували ліву ногу. Психологічний стан начебто нормальний. Дочку постійно підтримують, у тому числі й ті люди, які колись залишилися без ноги. Наприклад, була в гостях вагітна жінка, яка переконала її в тому, що життя триває. Постраждалих дівчат провідують настільки часто, що в них немає часу залишатися наодинці. Ми вдячні медикам, які врятували життя нашим дівчаткам", - розповіла Людмила.

Аварія сталася 25 серпня близько 16:40 у Шевченківському районі Києва на вул. Зоологічній. На території військового коледжу нетверезий водій скоїв наїзд на 3 дівчат-курсанток. 2 потерпілим ампутували по нозі, у 3-ї теж роздроблені ноги. Водієм напідпитку виявився майор 46-річний Володимир Холодний, якого кілька днів тому взяли на службу до Військово-медичної академії. Потерпілі стверджують, що він із товаришами по службі святкував нову посаду. Йому загрожує до 8 років за ґратами.

Зараз ви читаєте новину «ДТП із курсантками в Києві: батьки постраждалих розповіли нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі