понеділок, 17 грудня 2012 10:42

Донецький магазин шуб обікрали на 3 мільйони гривень

Донецький магазин шуб обікрали на 3 мільйони гривень
Фото: sciencemagic.ru

У Донецьку 11 грудня 2012 р. близько другої ночі невідомі, пошкодивши двері магазина "Шуба" за адресою вул.Університетська, 74в, проникли в торговий зал і викрали шуби. Загальна сума збитку - 3 млн. грн.

Власники магазина звернулися в Київський райвідділ міліції. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. В ході огляду території, прилеглої до місця події, правоохоронці виявили носильні речі, документи, а також фрагменти салону і кузова автомобіля.

Цього ж дня в міліцію звернувся житель Донецька, який заявив про викрадення його автомобіля ВАЗ-2112. Машина була припаркована біля будинку заявника на сусідній вулиці з обкраденим магазином.

Викрадений транспортний засіб співробітники міліції знайшли швидко - авто було покинуте на 71 км траси Донецьк-Ясинувата. Поряд валялися безліч порожніх вішалок для одягу, а в салоні ВАЗу не вистачало сидінь. У салоні ж була виявлена норкова шуба - одна з тих, які були вкрадені вночі.

Транспортний засіб і особисті речі були передані власникові.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч.5 ст.185 (крадіжка, скоєнв в особливо великих розмірах) і ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

В даний час проводяться оперативно-розшукові заходи, направлені на пошук зловмисників.

Зараз ви читаєте новину «Донецький магазин шуб обікрали на 3 мільйони гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі