субота, 02 серпня 2014 14:35

Донецькі терористи влаштували склад зброї у "ПриватБанку", "ЛНРівці" захопили готель та міліцію

Донецькі терористи влаштували склад зброї у "ПриватБанку", "ЛНРівці" захопили готель та міліцію
Фото: focus.ua

Терористи захопили приміщення донецького "Приватбанку", де влаштували склад зброї. На території ж заводу "Донецьккабель" прилаштували танки. Про це повідомив повідомив речник РНБО Андрій Лисенко на брифінгу в суботу.

"У Донецьку бойовики захопили приміщення "Приватбанку", у якому обладнали склад озброєння. У цьому ж місті на території заводу "Донецьккабель" терористи облаштували позиції для трьох танків, які обстрілюють "Адмінселище" та центральну частину міста. Біля села Мінеральне Ясинуватського району, впритул до шахти, бойовики розмістили установку "Град", з якої обстрілюють аеропорт "Донецьк" та позиції сил АТО під Авдіївкою", - повідомив Лисенко.

За його словами, у Стаханові Луганської області діють групи терористів, які зайняли місцевий готель "Донбас", під штаб терористи "облаштували" будівлю міської міліції, де зберігається майже вся зброя.

Лисенко також повідомив, що в будівлі військового комісаріату розмістилось близько 100 т.зв. "козаків".

На автошляху між містами Стаханов та Кіровськ обладнано блокпост. Бойовики замінували у районі Міусинська Луганської області міст через греблю.

Зараз ви читаєте новину «Донецькі терористи влаштували склад зброї у "ПриватБанку", "ЛНРівці" захопили готель та міліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі