субота, 05 листопада 2022 10:00

Спецтема: Війна Росії проти України

До Мелітополя масово везуть поранених окупантів, а російські медики пиячать ‒ Федоров

До Мелітополя масово везуть поранених окупантів, а російські медики пиячать ‒ Федоров
У російських окупаційних військах не вистачає кваліфікованих медиків. Фото: chas.cv.ua

До тимчасово захопленого росіянами Мелітополя Запорізької області окупанти масово звозять своїх поранених військових.

У медичних підрозділах російських окупаційних військ не вистачає кваліфікованого персоналу, зокрема лікарів-хірургів. Їхній медперсонал не здатний надати якісну медичну допомогу. Про це у Telegram пише міський голова Мелітополя Іван Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Федоров розповів про наслідки вчорашньої "бавовни" у Мелітополі

Він підтверджує, що 3 листопада в місто привезли близько 80 поранених російських окупантів.

"Але українських лікарів не вистачає. Тож в Мелітополь завезли і російських медиків, які п'ють і розважаються", ‒ зазначив Федоров.

Таким чином, за його словами, росіяни вкотре провокують гуманітарну катастрофу в місті й ставлять під удар мирних жителів.

За даними українського Генштабу, в результаті успішних дій підрозділів Сил оборони в Запорізькій області за попередні дні окупанти доправили близько 100 важкопоранених до лікарень у містах Токмак і Мелітополь.

Внаслідок ранкових вибухів у тимчасово захопленому росіянами Мелітополі 3 листопада зруйновано одну з військових баз окупантів. Розміщувалась вона на підприємстві "Рефма". Про це в ефірі національного телемарафону розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Зараз ви читаєте новину «До Мелітополя масово везуть поранених окупантів, а російські медики пиячать ‒ Федоров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі