середа, 02 листопада 2022 18:31

Спецтема: Війна Росії проти України

На Херсонщині окупанти вивозять колаборантів. На Запоріжжі – сотня "300"-х росіян

На Херсонщині окупанти вивозять колаборантів. На Запоріжжі – сотня "300"-х росіян
Спалене російське спорядження. Фото: Генштаб ЗСУ

На Херсонщині російські окупанти вивозять колаборантів.

Місцевим жителям дали три дні самостійного виїзду вглиб окупованої території чи на територію Російської Федерації. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"Із 31 жовтня з Горностаївки розпочато вивезення колаборантів із сімʼями, медперсоналу й обладнання з центральної районної лікарні", – пише Генштаб.

У селі Нова Збур'ївка на Херсонщині окупаційна влада дала три дні місцевим жителям для самостійного виїзду. Терористи заявили жителям, що з 5 листопада "евакуація" буде примусова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці "накопали" на колаборанта Сальдо нової інформації. Плюс ще одна стаття

Окупаційна влада з 27 жовтня розпочала "ревізію" обʼєктів промислової сонячної генерації електроенергії.

Загарбники погрожують "конфіскувати" й вивезти обладнання підприємств, власники яких перебувають на підконтрольній українській владі території та відмовляються повертатися на тимчасово окуповану територію.

У результаті успішних дій підрозділів Сил оборони в Запорізькій області, за попередні дні окупанти доправили близько 100 важкопоранених до лікарень у містах Токмак і Мелітополь.

"У зв'язку з періодичною загибеллю колаборантів і відмовою від виконання своїх "обов'язків" противник проводить "конкурси" на заміщення" вакантних посад" в органах окупаційної влади на тимчасово зайнятій території Запорізької області", – розповів Генштаб.

Минулого тижня Генштаб повідомляв про удар по скупченню окупантів на Запоріжжі й заповнені росіянами палати в Токмаку.

Українські воїни завдали удару по окупантах у районі Музиківки на Херсонщині. У понеділок ЗСУ на південному напрямку знищили російський штурмовик Су-25.

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині окупанти вивозять колаборантів. На Запоріжжі – сотня "300"-х росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі