четвер, 23 серпня 2018 08:25

Дитину не врятували: жінка втекла до лісу з важко хворим немовлям

Дитину не врятували: жінка втекла до лісу з важко хворим немовлям
На Одещині 2-місячний хлопчик помер від запалення легенів. Мати не зверталася в лікарню, щоб дитину не відібрали. Фото - Виноградів NEWS

В одному із сіл Подільського району на Одещині 36-річна жінка втекла з дому разом із 2-місячним сином. Від родичів правоохоронці дізналися, що дитина хвора, а жінка не бажала звертатися в лікарню. Тож вони самі викликали "швидку".

Знайти зниклу вдалося тільки вранці. Вона і дитина були доставлені в лікарню, проте малюка врятувати не вдалося, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Жінка вирішила, що у неї можуть забрати дитя, тому втекла і переховувалась всю ніч у лісі. Поліцейські разом з місцевими мешканцями обійшли всі порожні будинки, перевірили ймовірні місця перебування зниклої. Вранці її знайшли і відразу доставили в лікарню. Дитина була у важкому стані і через деякий час померла. За висновком експертизи, причиною смерті стало запалення легень", - розповів начальник Подільського відділу поліції Микола Піщанський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заморений голодом 4-річний хлопчик - син депутата

За фактом злісного невиконання обов'язків по догляду за дитиною було відкрите кримінальне провадження. Жінці оголошено про підозру, їй загрожує умовний термін або 5 років за ґратами.

На Київщині від кору померла дитина віком 1 рік 10 місяців. Усього з початку року від ускладнень кору померли 13 людей: 9 дітей і 4 дорослих.

Зараз ви читаєте новину «Дитину не врятували: жінка втекла до лісу з важко хворим немовлям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі