понеділок, 01 серпня 2011 15:01

Діти з табору на Полтавщині отруїлися після відвідування аквапарку?

Діти з табору на Полтавщині отруїлися після відвідування аквапарку?

Діти, хворі епідеміо-вірусною інфекцією дитячому таборі "Cпутнік" в селі Михайлівка Диканського району Полтавської області, напередодні відвідували аквапарк з сусідньої області, стверджують в міліції.

"Перевіркою, яку на місці події в той же день проводили міліція і прокуратура Диканського району, встановлено, що напередодні інциденту зазначені діти в складі групи відвідали аквапарк сусідньої області", - йдеться в повідомленні Центру зв'язків з громадськістю Полтавського обласного управління міліції, поширеному в понеділок.

В даний час правоохоронні органи очікують результати дослідження хімічних і бактеріальних змивів води, продуктів харчування, посуду і поверхонь приміщень харчоблоку. Дітей, що перебувають у важкому стані, немає.

У п'ятницю 29 липня 48 дітей, що відпочивають у дитячому таборі "Супутник" звернулися в медпункт зі скаргою на головний біль, біль в горлі і блювоту. В даний час 33 дитини перебувають в ізоляторі оздоровчого табору, 15 лікуються за місцем проживання під наглядом фахівців педіатричної служби.

Зараз ви читаєте новину «Діти з табору на Полтавщині отруїлися після відвідування аквапарку?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі