неділя, 31 липня 2011 13:10

В оздоровчому таборі на Полтавщині захворіли 48 дітей

В оздоровчому таборі на Полтавщині захворіли 48 дітей

У Полтавській області в селі Михайлівка Диканського району в дитячому оздоровчому таборі "Cпутнік" з 9:00 вчорашнього дня, у медичний пункт за допомогою звернулися 48 дітей.

Про це повідомила прес-служба МНС в Полтавській області.

Відпочивальники скаржилися на біль в горлі, нудоту і підвищену температуру.

Нагадаємо, у липні Посольство України в Республіці Болгарія повідомило про харчове отруєння 10 осіб, серед яких 3 дітей з України. Всі вони відпочивали в туристичному комплексі в місті Несебр.

11 липня близько 40 дітей з Росії, України та Білорусі отруїлися під час вечері в готелі "Грін парк" в болгарському місті Кітен. Всі вони були доставлені до інфекційного відділення центральної обласної лікарні міста Бургас з симптомами гастроентероколітного синдрому. Серед них було 10 дітей з України.

12 липня в літньому оздоровчому таборі "Альбатрос", в селі Любимівка Нахімовського району Севастополя, отруїлися 84 дитини. Всього в таборі відпочивали 293 дитини з РФ у віці від 8 до 16 років. За попередніми даними, причиною отруєння стало вживання неякісних продуктів.

У липні було зафіксовано ще два аналогічні випадки - в спортивному таборі "Колос" в Чернігівській області (постраждала 21 дитина) і в дитячому оздоровчому таборі "Салют" в Запорізькій області (постраждали 18 дітей).

Зараз ви читаєте новину «В оздоровчому таборі на Полтавщині захворіли 48 дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі