субота, 31 травня 2014 11:48

Діти зі Слов'янська не доїхали до "Артека", а потрапили в "Радість"

Діти зі Слов'янська не доїхали до "Артека", а потрапили в "Радість"
Фото: crimeamap.ru

Діти зі Слов'янська та Донецька, яких планували розмістити в "Артеку" та санаторії "Форос", знаходяться в севастопольському дитячому таборі "Радість".

Про це повідомив директор табору Сергій Ступін.

"Вчора після "Фороса" дітей привезли до нас, вони переночували, вже снідають - все в порядку", - повідомив Ступін.

За словами директора, табір прийняв всю групу, що приїхала з Донецької області України . "Це 150 дітей та 28 супроводжуючих " , - сказав Ступін.

За його словами, тривалість перебування дітей у таборі визначатиме Рада міністрів Криму.

"Ми, звичайно , готові приймати дітей у себе і забезпечувати їх усім необхідним для відпочинку стільки, скільки буде потрібно", - сказав директор табору.

Напередодні начальник прес-служби "Артека" Тетяна Григорець, що близько 200 дітей зі Слов'янська та Донецька, яких готувався прийняти на відпочинок "Артек", відпочиватимуть в одній зі здравниць кримського селища Форос.

За словами керівника прес-служби "Артека", у таборі зараз знаходяться більше тисячі дітей  які приїхали на першу табірну зміну, яка триватиме до 18-19 червня.

Напередодні український міністр соціальної політики Людмила Денисова заявила, що 177 дітей у супроводі 22 дорослих прибули до Криму 30 травня в 15.20 .

"Вони зараз прямують в "Артек". Вони туди ( до Криму - ред) дісталися на поїзді", - сказала глава відомства журналістам.

У свою чергу, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що інформація про те, що діти зі Слов'янська попрямували в "Артек" перевіряється.

Зараз ви читаєте новину «Діти зі Слов'янська не доїхали до "Артека", а потрапили в "Радість"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі