пʼятниця, 21 жовтня 2011 16:54

Дем'янюк збирається засудити владу Мюнхена, яка не купує йому дорогі ліки

Дем'янюк збирається засудити владу Мюнхена, яка не купує йому дорогі ліки

Нацистський злочинець Іван Дем'янюк погрожує владі Мюнхена судовим переслідуванням за те, що ті відмовляються оплачувати йому дорогі ліки.

Дем'янюк живе в будинку для догляду за літніми людбми в Бад Файльнбасі. Його утримання оплачує Мюнхен, оскільки за німецькими законами влада міста несе відповідальність за звільнених ув'язнених.

Проте тепер місто відмовляється покривати високі витрати Дем'янюка на ліки проти тиску. Своє рішення влада Мюнхена пояснюює тим, що вона покриває тільки гострі захворювання і хворобливі стани, а стан Дем'янюка не вимагає обов'язкової та термінової терапії.

Це дозволяє економити Мюнхену кілька сотень євро кожні три місяці.

Зараз адвокат Дем'янюка направив в соціальну службу чергове прохання про виділення ліків Дем'янюку. У разі якщо прохання не задовольнять, Дем'янюк має намір звертатися до суду.

У травні суд в Мюнхені засудив Дем'янюка до п'яти років тюремного ув'язнення, визнавши його винним у співучасті в масових розправах над в'язнями нацистського концтабору Собібор, який знаходився на території Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Дем'янюк збирається засудити владу Мюнхена, яка не купує йому дорогі ліки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі