неділя, 05 червня 2022 00:20

"Демілітаризація" окупантів по-українськи: у повітрі знищено дев'ять ворожих цілей

"Демілітаризація" окупантів по-українськи: у повітрі знищено дев'ять ворожих цілей
Повітряні сили за 4 червня знищили літак, вертоліт, три безпілотники й чотири ракети окупантів. Фото: molbuk.ua

Повітряні сили ЗСУ та підрозділи ППО знищили за добу дев'ять ворожих цілей: літак (попередньо Су-34), вертоліт Ка-52, три безпілотники (два "Орлан-10, один "Форпост") й чотири ракети.

"4 червня на Східному напрямку зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил Збройних Сил України "демілітаризували" ще один ворожий літак (імовірно винищувач-бомбардувальник Су-34), а на південному напрямку – БпЛА "Форпост". Крім того, протиповітряна оборона Сухопутних військ знищує ворожий вертоліт Ка-52 та два безпілотники "Орлан-10", - повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ у Фейсбуці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські захисники підсмажили ще один ворожий гелікоптер на Донбасі - відео

ППО моряків сьогодні уразила чотири крилаті ракети "Калібр", випущені з російських підводних човнів.

Українські винищувачі продовжують патрулювати повітряний простір нашої держави, а ударна авіація Повітряних Сил надає вогневу підтримку Силам оборони на Східному напрямку та в інших операційних районах.

З моменту повномасштабного вторгнення Росії на територію України Повітряні сили України здійснили понад тисячу авіанальотів.

Штурмовики та бомбардувальники Су-25 та Су-24м здійснювали авіанальоти по колонах окупантів, скупченню техніки та особового складу і логістичних центрах.

Зараз ви читаєте новину «"Демілітаризація" окупантів по-українськи: у повітрі знищено дев'ять ворожих цілей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі