четвер, 06 квітня 2017 11:17

Чоловік загинув, копаючи зливну яму

Чоловік загинув, копаючи зливну яму
Чоловіка засипало землею ФОТО: zp.dsns.gov.ua

У Мелітополі Запорізької області загинув 31-річний чоловік, копаючи зливну яму. Тіло загиблого діставали кілька годин. Трагедія сталася 5 квітня, у провулку Бадигіна.

Про це повідомила прес-служба ДСНС області.

"Троє чоловіків копали зливну яму на подвір'ї. Під час робіт раптово зсунувся ґрунт. Внаслідок цього один чоловік опинився під землею. Інші працівники лишилися на поверхні. Вони намагалися допомогти чоловікові. Почали викопувати землю. Однак їх товариша ще більше засипало. Викликали рятувальників. Ані вони, ані напарники не змогли врятувати потерпілого. Лікарі "швидкої" на місці констатували смерть. Зі слів рятувальників, сталося ще два обвала. Це ускладнило їх роботу. Загалом, тіло чоловіка діставали 2,5 години. Залучали трактор для розширення ями. А також мотузку і висувну драбину", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 23-річного велосипедиста вбило спиляне дерево

Тіло направили для проведення судмедекспертизи. Поліція розслідує справу. Триває перевірка.

У Балаклії Харківщини на одному з підприємств загинув слюсар. Під час обходу території цеху одяг чоловіка потрапив до одного з працюючих агрегатів. Внаслідок цього він отримав тілесні ушкодження несумісні із життям. Потерпілий помер до приїзду швидкої допомоги. Триває розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік загинув, копаючи зливну яму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі