вівторок, 03 листопада 2020 13:20

Чоловік з ножем напав на поліцейського

Чоловік з ножем напав на поліцейського
У Бахмачі Ніжинського району Чернігівської області чоловік напав з ножем на поліцейського Фото: npu.gov.ua

У Бахмачі Ніжинського району Чернігівської області чоловік напав з ножем на поліцейського.

"Інцидент стався між 8 та 9 годинами вечора. Підозрілий чоловік ходив поміж авто, припаркованих біля адмінбудівлі поліції. У цей момент біля приміщення з'явився капітан поліції. Побачивши поліцейського в однострої, зловмисник кинувся на нього. Поліцейський отримав травми у вигляді забоїв рук та ноги", — повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік із ножами напав на працівників "швидкої"

На місце події прибула слідчо-оперативна група Бахмацького відділу поліції, яка вилучила ніж та інші речові докази скоєння злочину. Як з'ясувалося, чоловік був п'яний. Напередодні до нього додому виїжджала слідчо-оперативна група за викликом від дитини про вчинення батьком домашнього насильства.

У поліції відкрили кримінальне провадження за замах на життя поліцейського. Чоловіку загрожує від 9 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення. Мотиви нападу чоловіка з'ясовують.

У с. Вахнівка Липовецького району на Вінниччині 30-річний чоловік, озброївшись виделкою та ножем, погрожував розправою дружині та поліцейському. Аби вгамувати правопорушника, поліцейський використав зброю.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік з ножем напав на поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі