субота, 19 грудня 2015 16:26

Чоловік віз на окуповані території паспорти, гроші і банківські картки

Автор: dpsu.gov.ua
 

У Донецькій області затримали українця, який намагався провезти на підконтрольну бойовикам територію документи та близько 90 тисяч гривень.

Про це повідомив прес-секретар Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

"На контрольному пункті в'їзду-виїзду "Мар'їнка" прикордонники виявили 43-річного громадянина України, який намагався у своєму автомобілі приховано вивезти на тимчасово непідконтрольну нам територію значні обсяги документів та банківської валюти. Мова йде про 8 банківських карток, 15 бланків паспортів України, 6 бланків свідоцтв про народження та майже 90 тисяч гривень.

Цього громадянина ми передали співробітникам СБУ", - розповів Слободян.

Він зазначив, що правоохоронні органи наразі уточнюють джерела походження коштів і встановлюють осіб, яким вони призначалися.

"У першу чергу потрібно встановити, чи не призначалися ці кошти для незаконних збройних формувань... Якщо цей громадянин кошти віз для терористів, то, звичайно, він буде відповідати за всією суворістю закону і буде притягнений до відповідальності", - підкреслив речник ДПСУ.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік віз на окуповані території паспорти, гроші і банківські картки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі