пʼятниця, 02 червня 2017 16:22

Чоловік порізав себе ножем, бо не мав грошей на паспорт

Чоловік порізав себе ножем, бо не мав грошей на паспорт
45-річний чоловік порізав себе ножем у приміщенні міграційної служби, бо не мав грошей на новий паспорт. Фото — Дзеркало Коломиї

У Кривому Розі на Дніпропетровщині в приміщенні міграційної служби Тернівського району 45-річний чоловік порізав себе ножем, бо не мав грошей на новий паспорт.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП Дніпропетровської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік вбив себе на очах родичів

"Постраждалий знаходився в приміщенні міграційної служби, де хотів оформити документи на отримання нового паспорта громадянина України у зв'язку з втратою старого. Але на інформацію про те, що за дану послугу йому потрібно буде сплатити державне мито, він розсердився, так як у нього не було на це коштів. Він дістав з кишені розкладний ніж і вдарив себе в живіт", - йдеться в повідомленні.

За фактом доведення до самогубства відкрито кримінальне провадження. Тривають необхідні слідчі дії. Винним загрожує до 3 років в'язниці.

Генерального директора полтавського обласного телеканалу "Лтава" 32-річного Євгена Лопушинського знайшли вдома з двома ножовими пораненнями у груди. Хотів зарізатися, але до серця не дістав.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік порізав себе ножем, бо не мав грошей на паспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі